Skip to content ↓
Hazel Grove High School

HAZEL GROVE HIGH SCHOOL

School Returns on Wednesday 5th

Just a reminder that school returns on Wednesday 5th September.

Our new School Day is below, on our first day back we will be following the Wednesday times of day. These new times are every Wednesday

8.00 am  Breakfast Club (50 minutes)
8.50 am  Registration (10 minutes)
9.00 am Lesson 1
10.00 am Lesson 2
11.00 am Break (20 mins)
11.20 am Lesson 3
12.20 pm  Lesson 4
1.20 pm Lunch (40 minutes)
2.00pm Lesson 5
3.00 pm Finish
3.00 - 4.00 pm Detentions/ Extra Curricular

Wednesdays School Day

8.00 am  Breakfast Club (50 minutes)
8.50 am  Registration (10 minutes)
9.00 am Lesson 1 (55 minutes)
9.55 am Lesson 2
10.50 am Break (20 mins)
11.10 am Lesson 3
12.05 pm  Lesson 4
1.00 pm Lunch (40 minutes)
1.40 pm Lesson 5
2.35 pm Finish
2.35 - 3.35pm Detentions/ Extra Curricular